Beauty Change

Altijd mooi met permanente make-up!

 
 

Permanente make-up

Door middel van permanente make-up worden eyeliners, lipliners en wenkbrauwen permanent aangebracht. Op deze manier ziet u er op elk moment van de dag perfect verzorgd uit.


Vindt u het moeilijk uw make-up aan te brengen zonder bril?

Heeft u weinig tijd voor uw make-up?

Wilt u zonder uitgelopen make-up sporten, zwemmen of de sauna bezoeken?

Bent u allergisch voor make-up?

Loopt uw lippenstift in de lijntjes rondom uw mond?

Zijn uw wenkbrauwen heel licht of mist u een gedeelte van uw wenkbrauwen?

Zijn uw lippen bleek gekleurd?

Dan is permanente make-up de oplossing voor u!


Doelstelling

Het doel van permanente make-up is om uw natuurlijke schoonheid te accentueren en/of kleine schoonheidsfoutjes te verbeteren. Goed aangebrachte permanente make-up ziet er altijd natuurlijk uit.


Vakmanschap

Het is van groot belang dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij Beauty Change in goede handen. Uw specialiste is opgeleid door Nouveau Contour, het meest toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Er is een intensieve full professional training van een jaar gevolgd waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. Daarnaast heeft uw specialiste een aantal privé training gevolgd om haar techniek nog meer te verfijnen. Zij volgt regelmatig specialisatiecursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van permanente make-up.

Haar focus ligt volledig op het gebied van permanente make-up.


Veiligheid en hygiëne

Beauty Change werkt met het nieuwste pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties zijn verwerkt.

Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode wordt bij elke klant een steriele naald gebruikt, welke na de behandeling vernietigd wordt.

De praktijk en werkwijze zijn op veiligheid en hygiëne getoetst en goedgekeurd door de GGD.

Volg Beauty Change op Facebook!

Beauty Change presenteert haar mooiste werk op Facebook en houdt u op de hoogte van de allerlaatste noviteiten en aanbiedingen.

http://www.facebook.com/pages/Beauty-Change/378202482276658

 

Welkom op de site voor permanente make-up

Gratis intake gesprek


Heeft u interesse in permanente make-up en wilt u graag een vrijblijvend informatiegesprek met Martine. Zij kan al uw vragen beantwoorden en een gratis advies geven.

Bel: 0181-644669 of 0654987542

 

Vanaf september kunt u ook schoonheidsbehandelingen boeken!